Bones-Ko??ci

Dobry film, książka.

Postprzez Alicja » 2008-08-17, 13:41

No bo sÄ? :D chocia?? CSI te?? nie sÄ? z??e :roll: :lol:
Alicja
Obezyanka Nol
Obezyanka Nol

Postprzez fluffka » 2008-08-17, 14:19

zaczÄ???am kiedy?? oglÄ?daÄ? z tym takim co go niby postrzeli??, a to go kto?? podstawi?? martwego, ale chyba nie sko??czy??am oglÄ?daÄ? :lol:
fluffka
Dangerous and Moving
Dangerous and Moving

Postprzez Alicja » 2009-05-15, 18:46

No tak, 4 seria siÄ? sko??czy??a. Po ostatnim odcinku, a szczeg??lnie po ko??c??wce, nie jestem pewna jak siÄ? nazywam. Normalnie szok. Nie bÄ?dÄ? pisaÄ? dok??adnie co siÄ? sta??o, ale tak namieszali, ??e chyba jedynym sposobem, ??eby siÄ? dowiedzieÄ? o co tam tak na serio chodzi??o, to bÄ?dÄ? musia??a przestudiowaÄ? ca??y serial i ten odcinek jeszcze conajmniej raz i przeczytaÄ? jakÄ??? ksiÄ???kÄ? psychologicznÄ?. Mam pewnÄ? teoriÄ?, ale to wszystko jest strasznie nie realne (nie w tym sensie, ??e normalnie w ??yciu siÄ? nie mo??e wydarzyÄ?, tylko w tym serialu jest to raczej nie mo??liwe). Je??eli moja teoria siÄ? sprawdzi, to 5 seria bÄ?dzie ostatniÄ?.
Ale kurde, ??eby tak cz??owiekowi w g??owie namieszaÄ?...masakra jaka??, chocia?? odcinek mi siÄ? stasznie podoba?? ^^.

No, ale na pocieszenie jest 3 seria na polszmacie :D Co prawda wiem jak siÄ? sko??czy, ale przynajmniej mi??o bÄ?dzie popatrzeÄ? na kilka scenek ^^.

No, alem siÄ? napisa??a :lol: ale muszÄ? to jako?? odreagowaÄ? xD tydzie?? siedzenia w domu i 2 ostatnie odcinki dzia??ajÄ? na psychÄ?...
Alicja
Obezyanka Nol
Obezyanka Nol

Re: Bones-Ko??ci

Postprzez Alicja » 2010-06-02, 22:23

Osz, w mordę jeża :lol: ile czasu mnie tu nie było :lol:
A tak w ogóle, to 5 seria się skończyła, mam nadzieję, że mi nie spaprają 6 serii, bo są na dobrej drodze do dobrego i złego rozwiązania jednocześnie. Znowu dziwna sytuacja, ale nie tak jak rok temu :lol:

Ogląda ktoś?
Alicja
Obezyanka Nol
Obezyanka Nol

Poprzednia strona

Powrót do Kultura