t.A.T.u'nun doğuşu-2

t.A.T.u ile ilgili senaryolarınızı,hayallerinizi,hikayelerinizi paylaşın

Re: t.A.T.u'nun doğuşu-2

Mesajgönderen e.D.a » 12 Eki 2009, 17:12

evet bu lenasözünü bnde duymuştum:)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
e.D.a
Moderator
Moderator

Mesajgönderen l.A.R.a » 12 Eki 2009, 17:26

biri anlatır diyeri anlamaz tatu bu gidişle çok yol almaz... :D
l.A.R.a
Waste Management
Waste Management

Mesajgönderen tucee » 13 Eki 2009, 00:09

l.A.R.a yazdı:boşuna dememiş atalarımız bin bilsende bir bilene sor diye :D lena ve fanlar en sonunda çıldırıp seslerini yuliaya duyurabilir :D

çıldırmaya az kaldıı :lol: :lol:
Resim
Kullanıcı avatarı
tucee
Waste Management
Waste Management

Mesajgönderen é.m.q » 13 Eki 2009, 15:46

l.A.R.a yazdı:

Çok dqru bi söz...!
Resim
Kullanıcı avatarı
é.m.q
How Soon Is Now?
How Soon Is Now?

Mesajgönderen l.A.R.a » 13 Eki 2009, 15:48

é.m.q yazdı:
l.A.R.a yazdı:

Çok dqru bi söz...!

keşke hiç söylemiş olmak zornda kalmasaydım ama doğru olan bu gibime geliyo...
l.A.R.a
Waste Management
Waste Management

Mesajgönderen é.m.q » 16 Eki 2009, 17:56

Artık hayırLısı diyeLİm ßnm qözümDe sarkıLarıyla renkLenio ne kadar sinirLensemde bi şarkıLarını dinLesem kafam yerine geLio siLiorm tüm kötü düşünceLeri işte t.A.T.u diorm,bağırarak eşLik ediorm ne kadar şarkıyı berbat etsemde xD
Resim
Kullanıcı avatarı
é.m.q
How Soon Is Now?
How Soon Is Now?

Mesajgönderen l.A.R.a » 16 Eki 2009, 18:10

é.m.q yazdı:Artık hayırLısı diyeLİm ßnm qözümDe sarkıLarıyla renkLenio ne kadar sinirLensemde bi şarkıLarını dinLesem kafam yerine geLio siLiorm tüm kötü düşünceLeri işte t.A.T.u diorm,bağırarak eşLik ediorm ne kadar şarkıyı berbat etsemde xD

aynen :D ee kimse tatu gibi olamıyo :D
l.A.R.a
Waste Management
Waste Management

Mesajgönderen é.m.q » 19 Eki 2009, 21:01

O zaman ne söLenecek bişey vr ne de yapıLacak tmm kndine zarar veriosun bizide düşün ...(yine ßi söz söLedim :D )
Resim
Kullanıcı avatarı
é.m.q
How Soon Is Now?
How Soon Is Now?

Mesajgönderen l.A.R.a » 20 Eki 2009, 14:46

é.m.q yazdı:O zaman ne söLenecek bişey vr ne de yapıLacak tmm kndine zarar veriosun bizide düşün ...(yine ßi söz söLedim :D )

doğru söze ne denir... :D
l.A.R.a
Waste Management
Waste Management

Re: t.A.T.u'nun doğuşu-4

Mesajgönderen é.m.q » 16 Kas 2009, 20:18

TerLemişti. ÇıLgın gibi bisiklet sürüyordu. Unutmuştu yorulduğunu da.O kadar hızlı çeviriyorduki pedalları tekerlekler aşınıyordu.Tünele girdi.PeşindekiLerLe arasına epey masafe koydu.Delice ‘NoT Gonna GeT Us’ diye bağırdı.Sanki dünya onun için durmuştu ama o hayata hala devam ediyordu.O hızLa durmayıda düşünmüyordu.Ne kadar sürse tüneL bitmiyordu.Artık geride dönemezdi.Çünkü her iki tarafta da zifiri bir karanlık vardı.’’POW’’diye bir ses duydu.İşte o an duvara çakılmıştı.
Şiddetle uyandı Lena…
-Oh be rüyaymış’ dedi.
Ateşi çok yüksekti, üşüyordu. Yanında bi eksiklik hissetmişti.Gördüğü rüyanın hala etkisindeydi.Yorganı açtı.İçeride Yulia’yı göremeyince dehşete kapıldı.Tüm odaLarı aradı.Merdivenlerden indi ve Yulia’yı televizyonun başında görünce keyfi yerine geldi.Yanına oturdu.Saat 2.00 ydi ve Yulia hala fiLm izliyordu.
‘’Hayırdır Lena ölü görmüş gibisin!(gülücük atıyor :) )
‘’Gördüm hatta senin ölünü! :) ’’
Bunun üzerine Yulia gülümsemesini kahkahaya çevirdi.( :D )
‘’Ya film seni bayağı bi etkisinde bırakmış bak çok güzel geri sarabilirim.’’
‘’OOf Yulia,ne güzel şurada romantik-komedi bi film izliyorduk illa korku filmi olacakmış!’’
‘’Tamam aşkım sen nasıl istersen :zawstydzony: –‘’dedi ve cd yi çıkartıp yeni bi fiLm taktılar.GeceLere kadar kahkahalar atıp büyük heyecanlarla filmi izlediler.Ve koltukta oylece uyuyakalmışlardı.YuLia aniden kalktı ve gözlerini ovuşturdu. Lena hala uyuyordu. Kapı çaldı.Tanya kapıyı açtı.
-Efendim bu mektup Lena ‘ya
-Tamam ver bakayım
Lena hemen uyandı ve
-Ne bana mı mektup kimden gelmiş,neymiş,hadi Yulia sallanmada aç şunu.
YuLia:
-Türkiye den gelmiş,Şu takip ettiğimiz siteden Lena sana övgüler yağdırmışLar ne oluyoruz yha… :D
-‘’’’Lena Yulia sana emanet olurda bi delilik yapar ne yaparız’’hıhı yapmadığı günmü var :D
-Kes sesini Lena :D
Böyle gülüşmelerle birlikte mektubu okudular…
Aynanın karşısına geçmiş orasına burasına bakıyor yüzünü ekşitiyordu dudakları onu rahatsız etmişti.Bi an aklından delice bi düşünce geçti sonra vazgeçti.Ama yinede her aynaya baktığında dudakları ilgisni çekiyordu. ‘’Alt tarafı silikon herkes yaptırıyor çok guzel olacak bende yaptırmalıyım.’’düşüncesiyLe ve Lenaya da danışmadan dudaklarının doğallığını bozdu.Bu işLem 2 saatte gerçekleşti 2 hafta iyileşmesi için süre veriLdi…Eline aynayı aldı o şişkin ve dolgun yanakları görünce keyfi yerine geldi.Güzel göründüğünü sanıyordu fakat büyük dudaklar o saf ve güzel yüzünde hiçte hoş durmamıştı.Eve gitmek için heyecanlıydı.Lenanın beğeneceğinden emindi.Gayet sakin ve bi o kadarda heyecanlı kapıyı açtı.
‘’Herkese merhaba!’’
İçerde Lena nın birkaç samimi arkadaşı vardı bazıları farketmedi ‘merhaba’ diye geçiştirdi ama Lena:
‘’YuLia suratında bi değişiklik var ‘’ dedi. YuLia:
‘’Sence ne olabilir?’’’Marina:
‘’DudakLarınmı büyüdü senin?!’’Lena:
‘’AA inanamıyorum YuLia!!!’’’
‘’Silikon taktırdım!:D’’ Lena
‘’Yulia nasıl yaparsın bu işi insan bize danışırdı.Of yulia kendi kendine kara vermeni anlıyamıyorum.Bana niye söylemedin!’’
Yulia: Ne ya güzel olmamışmı?
Inna:Süper olmuş hayatım bendemi taktırsam :D
Olga:Bu ne hiç hoş durmamışşş.!!
Lena: :evil:
YuLia:Aman hem sizene ben beğendim önemli olan da bu ya.Lena istersen sende yaptır canım 1 saat sürüyor…
Lena:Yulia şuan sana inanamıyorum.
‘’Uff ya inan ben yorgunum yukarı çıkıyorum herkese iyi geceler!
Ve memnun bir ifadeyLe odasına çıktı.Lena arkadaşlarının suratına bakıyıor durumu anlamaya çalışıyor ama bi çözüm getiremiyordu.YuLia kendi karalarıyla bi yere varamıyordu.
Aradan 3 hafta geçmiş Lena YuliayLa konuşmuyor ve onun yüzüne alışamıyordu.Oysa Yulia memnundu hala,bi şikayetide yoktu hatta bazen aynanın karşısında kusurlu bi yerini arıyordu.Yine böyle bir gün aynada kendini izLerken göğüslerini küçük buldu.Fazla abattığını düşünerek aynanın önünden kalktı.Ancak bugün kendini Lenaya affettirdi.
Birlikte stüdyo odasına gittiLer.Bi kaç şarkı yazmışlardı onun provasını gerçekleştirdiler.Yulia şarkıyı söylerken dayanamadı ve Lena’nın üstüne atLadı ve onu doyasıya öptü.Lena garip ve tedirgin bi halde onu öpüyordu.İlginç gelmişti.Kalındı ve güzeldi.ßu onun hoşuna gitti.Hızlı ve tutkulu bi an yaşadılar.Yulianın ateşli ve ikna edici sözleri Lenanın zayıf ruhunu özgürlüğe kavuşturuyordu.Akıllarında eski hatıralar canlandı.Sarsılmış ve öfkelilerdi.Lekeli bir utancın anılarından,sel gibi akan göz yaşlarına mani olmadılar.İkiside ağlıyordu.Ne kalmıştı ellerinde evet huzuru yakaladılar,özgürlüğe kavuştular ama her ikiside en değerli varlık sandıkları ailelerini kaybetmişti onlardan tek bi iz alamıolardı yıllar önce terk etmişti onları.Ruhen karmakarışık durumdalardı.Gün geldi pişmanlıkla,dehşetle ve utançla yüzlerini sakladılar elleriyle, özgürlüğe kavuşunca zaferle gururla ve inaçla kaldırdılar ellerini, söylediLer şarkılarını.Günler gelip geçti.Üstüste yaşadıkları olaylar şöyle bi gözlerinin önünden geçti.Çok kötü şeyler yaşadılar.Çocukken ne kadarda güzeldi her şey halbuki ama şimdi zafere ulaştılar. Dönüpte geriye bakmak saçma olurdu.Ama yulia her şeyi fazla abartıp Lena’yı kendinden soğutuyordu.Yanlışları çoktu, Lena’ya karşı sevgiside…Onun bakış açısı farklıydı.Lena her şeye bu yönden bakıp onu anladı ve düşüncesine saygı gösterdi.
‘’Aşkım ben yemek yicem acıktım’’YuLia:
‘’Bende geliyorum!!:)’’
Ardından en sevdikleri oyun Sims 3 ü oynadıLar…
Heyecanlılardı çünkü Tokyoda büyük bir konser vereceklerdi. Hazırlandılar.
Konser güzel geçti.Seyirciler çok çılgındı ve t.A.T.u grubu da…Yeni şarkılarını söylediler.Çok beğenildi hatta yoğun istek üzerine aynı şarkıyı 3 defa tekrar ettiler.Sanki tüm Tokio onları izLiyordu.Kalabalık eğlenceyi ikiye katlıyordu.
Anlıyordu onLarda dönüşü varmıydı bu işin
BinLerce insanın kalbine taht kurup gitmek niçin?
Ayrılmak olmazdı ilelebet sürmeliydi t.A.T.u! Yaş 20 yaş 70 olsa biLe yine söylenmeliydi Malchik gay , yine deLice dans edilmeliydi.
Konserde güzel sonuçlandı.Geç olmuştu .Tokyonun en ünlü otelinde kaldılar.Vücutlarını tatlı bir uykuyla dinlendirdiler.
Sabah dışarıda bi bağrarışmalar vardı.Lena kalktı ve dışarıdaki durumu görünce şok oldu kahkalar atmaya başladı.Onun kahkalarını duyan Yulia hemen kalktı ve dışarıdaki hali görünce birbirLerine bakıp gülüştüler.Bir kadın grup ‘’Sizin yüzünüzden erkeklerimiz bizden soğudu diye bağrıyor.İlginç pankartlar açıyorlardı.Ama karşı tarafta t.A.T.u fanLarı grubu dağıttı.
YuLia:
‘’Baksana Lena aslındabizim bi Dünya turnesi yapmamız Lazım!
En ücra yerine bile gitmeliyiz uzun sürecek fakat Yulia:
‘’Olsun bizi seven insanları düşün,dünden etkilenmedinmi?!’’Lena:
‘’Evet çok çılgınlardı.Günümüzü, gücümüzü,sesimizi gösterelim dünyaya!YuLia:
‘’Bekle Fransa İtalya Belçika,Almanya….Afrika,Asya,Avrupa…Biz geLiyoruz :D:D’’
Resim
Kullanıcı avatarı
é.m.q
How Soon Is Now?
How Soon Is Now?

Mesajgönderen t.A.T.u_cuyum » 18 Kas 2009, 13:48

şu an derse gireceğim bunu okuyamadım :) en kısa zamanda okurum.
Resim
t.A.T.u_cuyum
Waste Management
Waste Management

Mesajgönderen Black&White » 18 Kas 2009, 23:15

çok başarılı olmuş canım tebrikler :D eline sağlık
Resim
............... Pa PA pa PAAAAA ............ this is more meaningful!
Kullanıcı avatarı
Black&White
TatuFan
TatuFan

Mesajgönderen l.A.R.a » 18 Kas 2009, 23:49

yetenek diye buna derim ben :D tebrikler :D
l.A.R.a
Waste Management
Waste Management

Mesajgönderen é.m.q » 19 Kas 2009, 16:46