Kızların Arası Kötü

t.A.T.u. hakkında bütün gelişmeler

Kızların Arası Kötü

Mesajgönderen Bagwell » 29 Tem 2010, 00:35

Burada anasayfa arşivinde yer alan,Yulia'nın Lena'nın solo projesi hakkında söyledikleri videoyla birlikte var.Yulia Lena'nın t.A.T.u.'dan şarkılar söylemesini "salakça" olarak nitelendiriyor.

Buradan anasayfaya gidip Lena ve Troy'un cevabını okuyabilirsiniz.Lena'nın cevap verdiği video da anasayfada bulunmakta.Ayrıca Lena grubun geri gelmeyeceğini de söylemiş.

Umarım ikisi de solo projelerinde başarılı olur.Yulia'nın yaptığı hoş bir şey değil tabiki,Lena verilecek en iyi cevabı vermiş. :spoko:
Resim
Kullanıcı avatarı
Bagwell
Ya Soshla S Uma
Ya Soshla S Uma

Re: Kızların Arası Kötü

Mesajgönderen mansoon » 29 Tem 2010, 19:31

t.A.T.u. Sizden Nefret ediyorum Nerde Eski Kız Dayanışması Hani Sözünüzü Tutacaktınız Hani Ömür boyu Ayrılmicaktınız Şu An O kadar Sinirliyim Ki Size Hakaret Etmemek İçin Kendimi Zor Tutuyorum....Sizden Utanıyorum Lanet Olsun Böyle İşe...!!!! :evil: :evil:
mansoon
Not Gonna Get Me!
Not Gonna Get Me!

Mesajgönderen e.D.a » 29 Tem 2010, 19:44

"yakında" geri dönmicekelr kızlar başarısz olunca mecburen birleşirler
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
e.D.a
Moderator
Moderator

Mesajgönderen mansoon » 29 Tem 2010, 20:01

Hiç sanmam Lena Kesin konuştu t.A.T.u. Bitti Dedi Lanet Olsun solo yerine t.A.T.u. İçin Çalışsaydılar Bu duruma Gelmezlerdi ama nafile bikere takmış kafalarına solo diye, fanların ilgisi kayboldu t.A.T.u.'nun ingiltere sitesi kapandı italyada ki de öyle fanların ilgisi azaldı bitek polonya, rusya, biz ve bikaç avrupa ülkesi kaldı. buraya kadarmış yolun sonu artık t.A.T.u. bitti...!!!!!!!!!!!!!!!
mansoon
Not Gonna Get Me!
Not Gonna Get Me!

Mesajgönderen Bagwell » 29 Tem 2010, 21:04

Durum vahim gerçekten :zawstydzony:
Tatuya ilgi duyan nadir ülkelerden biri olmamızın sebebi 2003'ten tanımamız heralde :D Ülkemizde Eurovision'a ilginin en yüskek olduğu yılda tatu yarıştı.Dolayısıyla 2003'ten tanıyan çok kişi var :)
Ama ilgi kaybının Türkiye'de de çok olduğu bir gerçek.Bu saatten sonra t.A.T.u. geri de gelmez diye düşünüyorum,eğer Lena ve Julia solo projelerinde başarılı olmazsa iyice azalacak hayranlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Bagwell
Ya Soshla S Uma
Ya Soshla S Uma

Mesajgönderen janx » 29 Tem 2010, 21:36

kendileri istedi . yulia dobra bi insan hepimiz biliyoruz ve 11 küsur senedir samimi bu kızlar tabiki birbirleri hakkında salak demeleri veya kötü söz söylemeleri normal çnkü bu kızlar dost . tamam basına lenanın yaptıgı iş salakça demek yanlış tabiki ama kızlar düşman oldu gibi polemiklere hiç gerek yok :D
Resim Yulia Volkova :serce: :serce:
Kullanıcı avatarı
janx
Waste Management
Waste Management

Mesajgönderen mansoon » 30 Tem 2010, 14:23

Birbirlerini kıskanıyorlar Bence...!!!!
mansoon
Not Gonna Get Me!
Not Gonna Get Me!

Mesajgönderen Bagwell » 30 Tem 2010, 14:37

Benim tahminim Yulia yeni albüm çalışmalarını yok yere erteledi,geçiştirdi.Lena ve diğer grup üyeleri de sinirlenip Yulia'nın olmadığı bir çalışmaya giriştiler.Tabi başka bazı kişisel problemler de olabilir,varsa durum daha kötü
Bekleyip göreceğiz.Lena daha başarılı olacak gibime geliyor çünkü T.A Müzik ile birlikte çalışıyor ve diğer grup üyeleri yanında.IRS'den görüldüğü gibi sağlam parçalar da vardır elinde.Düzgün kliplerle çok popüler olabilir
Resim
Kullanıcı avatarı
Bagwell
Ya Soshla S Uma
Ya Soshla S Uma

Mesajgönderen e.D.a » 30 Tem 2010, 22:38

sanki yulia tatu şarkıları sölemicek
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
e.D.a
Moderator
Moderator

Mesajgönderen janx » 31 Tem 2010, 00:54

haklısın eda valla
Resim Yulia Volkova :serce: :serce:
Kullanıcı avatarı
janx
Waste Management
Waste Management

Mesajgönderen Liderfunk » 01 Ağu 2010, 14:20

Tatunun bu noktaya gelmesi üzücü ama Yulianın zaten ne kadar uyumsuz olduğu eskiden beri konuşuluyordu.Grup üyelerinin Lenanın yanında olmasına çokta şaşırmadım tabiki Yulianın açıklaması çok talihsiz olmuş çünkü kızlar herşeyden önce çok iyi dostlardı ama benim kızıl meleğim her zaman ki gibi iyi yürekliliğiyle çok güzel bir cevap vermiş.Şimdi Lenanın albümünün her zamankiden daha çok başarılı olmasını diliyorum...
Resim
Kullanıcı avatarı
Liderfunk
Robot
Robot

Mesajgönderen Black&White » 02 Ağu 2010, 00:07

1 elin nesi 2 elin sesi var ve bu kızlar birbirlerini tamamlıyorlardı bence. Ne yazıki şimdi ayrılar Yulia nın kimi seçtiği belli o halde Lena yola tek başına ve güçlü bir şekilde devam etmeli, edebilmeli. Başarılı olması dileğiyle yolu açık olsun =))
Resim
............... Pa PA pa PAAAAA ............ this is more meaningful!
Kullanıcı avatarı
Black&White
TatuFan
TatuFan

Mesajgönderen how soon is now » 02 Ağu 2010, 00:42

herkesin dediği gibi birbirlerini tmmlıyordular lena cok sade ve guzel soyluyodu juliada canlılık katıyodu sarkılara kendı dusuncem olarak julia ses olarak farklı 1 tona sahip olduğu ( elektroniğe daha cok uygun ) için daha basarılı olucak tatu sarkılarının genelıne bakarsak beatler hep elektronik ... bunla beraber lenada daha sade parcalar yapıp kendını gosterebılır ( favorim julia ) :spoko:
Resim
how soon is now
Robot
Robot

Mesajgönderen e.D.a » 03 Ağu 2010, 22:23

bnmde :D
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
e.D.a
Moderator
Moderator

Mesajgönderen t.A.T.u_cuyum » 08 Ağu 2010, 20:54

artık foruma pek katılmıyorum ama yorum yapmak istedim... geri dönerler gibi geliyor bence bu da sansasyonelliğin bir parçası olabilir... aklıma ALL ABOUT US geldi... :)
Resim
t.A.T.u_cuyum
Waste Management
Waste Management

Sonraki

Dön Taze Haberler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir